Trainingen

Uiteraard organiseert The Anti-aging Company® Beauty2People intensieve inscholingen voor de apparatuur en productlijnen, ondersteund met gedetailleerde lesboeken. Kennis is macht. Trainingen zijn belangrijk om optimaal rendement te halen uit de producten en de apparatuur veilig en effectief te gebruiken. In de trainingen besteden we ook aandacht aan omzetbevorderende verkooptechnieken. Na het volgen van iedere training ontvangt u een certificaat!

Hydropeptide Basistraining

HydroPeptide is een zeer vernieuwend Amerikaans cosmeticamerk op basis van peptiden. Het staat in de top 5 van beste anti-aging producten. Een slimme mix van peptiden in hoge concentraties en voedende ingrediënten zorgt voor geweldige resultaten. In de basistraining ontdekt u hoe u daadwerkelijk de huid van uw klanten kunt verbeteren. U leert wat peptiden zijn, hoe ze werken en waarom HydroPeptide de peptiden combineert met andere ingrediënten. Hoe presenteert u de producten in uw instituut? U krijgt tips en trucs om de producten en behandelingen succesvol te verkopen.

Hydropeptide Praktijktraining

In de praktijktraining krijgen onze HydroPeptide depositairs praktische adviezen over de verschillende behandelingen met HydroPeptide. U leert onder andere te variëren met de verschillende sterktes van de peelingen. U krijgt tips voor het samenstellen van kuurbehandelingen. We demonstreren hoe u HydroPeptide kunt combineren met apparatuur. Wij trainen u ook in het antwoorden op veel gestelde vragen van klanten (vraag-en-antwoord training). Op deze ‘hands-on’ dag is er volop tijd om u eigen praktische ervaringen aan de orde te stellen.

Praktijktraining

Locatie:

Op locatie

Dagen:

Verschilt per training

Start:

Verschilt per training

Einde:

Verschilt per training

Extra informatie:

Voor meer informatie over een bepaalde training kunt u hier terecht.

Hydropeptide Master training

Hiervoor komt dr. Neil Kitchen (expert in DNA) en de internationale trainingsmanager Erin Ferril overvliegen vanuit de USA. De mastertraining in juni 2016 ging over Peptiden en de Epigenetica. We proberen voor de master training continue een nieuw onderwerp te kiezen en deze uit te diepen. De voertaal is engels in deze training

HYAMATRIX® training Type 1stlevel master class education

Injection Free Hyaluron Plastic Treatment

 • Medische roots van HYAMATRIX® technologie
 • Voorkomende methoden van hyaluronzuur implementatie in de huid
 • Innovatie technologie in cosmetische producten
 • Belangrijkste bioactieve ingrediënten in onze producten
 • 13 Professionele producten voor salonbehandelingen, hun ingrediënten en effecten
 • Voor en na foto's, voorbeelden over huidproblemen en oplossingen
 • 4 HYAMATRIX® handleidingen voor salonbehandelingen
 • HYAMATRIX® handleiding voor de 7 verkoop producten

Hyamatrix Type: 2ndlevel education

Hexamatrix Mimic Wrinkles Treatment

 • Gentechnologie details (recombinant EGF)
 • Huidaandoeningen veroorzaakt door veroudering (scars, huidverslapping, hyperpigmentatie, hyperkeratosis)
 • Nieuwe bioactieve ingrediënten in onze producten
 • Belangrijkste bioactieve ingrediënten in onze producten
 • 2 nieuwe Professionele producten voor salonbehandelingen, hun ingrediënten en effecten
 • Voor en na foto's, voorbeelden over huidproblemen en oplossingen
 • 1 HYAMATRIX® handleidingen voor salonbehandelingen

Hyamatrix Type 3rdlevel education

Biomatrix 1 step regeneration

 • Nano structuur (fotopolymerisatie) technologie details
 • Mimische spieren die de gezicht expressie controleren
 • Nieuwe bioactieve ingrediënten in onze producten
 • Belangrijkste bioactieve ingrediënten in onze producten
 • 2 nieuwe Professionele producten voor salonbehandelingen, hun ingrediënten en effecten
 • Voor en na foto's, voorbeelden over huidproblemen en oplossingen
 • 2 Hyamatrix handleidingen voor salonbehandelingen

Emotion Biologische Huidverzorging

Op zoek naar een formule die ‘biocompatible’ is met de huid, hebben de wetenschappers van het Italiaanse merk Emotion het ESU biocomplex® ontwikkeld. In deze training ontdekt u wat de huid wérkelijk nodig heeft en hoe de huid reageert op deze unieke basiscrème van Emotion. U leert de producten en het verhaal van Emotion kennen.

Emotion Gevorderden training

Voor wie is nu welk product geschikt, door de juiste huid observatie weet je alles. Hier leer je door de juiste vragen een perfecte intake te doen en het juiste product te adviseren.

Emotion Internationale training

Giulia Nascimbeni komt speciaal voor ons uit Italië om uit te leggen wat de filosofie is achter Emotion biologische huidverzorging. Samen met haar vader is Giulia de grondlegger van Emotion. U leert van de bron! De voertaal van deze training is Engels.

Emotion Facelifting Massage training

Speciaal voor Emotion depositairs is een massage ontwikkeld waarmee u de huid kunt liften. Alleen al door uitgekiende massagegrepen kunt u de huid strakker maken en meer spankracht geven. Giulia Nascimbeni, de grondlegster van Emotion, en een Italiaanse massagetrainer leren u deze bijzondere massage. De voertaal van deze training is Engels.

Succes training

Een driedaagse intensieve training, waarom ben je schoonheidsspecialiste geworden, welke cliënten wil ik in mijn instituut, hoe bereik ik die doelgroep? Een cliënt komt binnen tot aan vertrek in je instituut, hoe ga je daar mee om. Verkopen is dit nou moeilijk? Deze training wordt gegeven door Edith de Jong en geeft je de goede motivatie en een aanstekelijk enthousiasme. Een training die vaak meerdere keren wordt gevolgd door onze klanten. Voor de prijs van deze training, neem contact met ons op.

Aanmelden training

Wilt u één of meerdere van onze trainingen volgen? Vul hieronder dan uw gegevens in.

Trainingen

* Verplichte velden

Onze trainers

Theorie trainer: Edith de Jong

Edith de Jong

Edith is al sinds haar 16e werkzaam in de cosmetica. Hierin heeft ze ook al haar vakdiploma ́s behaald o.a. ook schoonheidsspecialiste. Edith wordt continue op de hoogte gehouden van alle in-en outs van haar merken en geeft dit dan ook graag aan jou door.

Praktijktrainer: Steffi Kleine Schaars- Kohlschein

Steffi kleine Schaars-Kohlschein

Steffi haar roots liggen in Duitsland waar zij ook haar vakdiploma heeft behaald in 2001 tezamen met haar CIDESKO diploma. Sinds 2006 is Steffi werkzaam bij ons en traint zij vele collega ́s. Ze wil graag haar ervaringen met jou delen.

Locatie

Al onze trainingen geven wij in onze compleet uitgeruste trainingsruimte bij ons op kantoor in Capelle aan den IJssel. Bij trainingen die een hele dag duren, zorgen wij voor een gezonde en smakelijke lunch voor u (en uw model). U kunt gratis parkeren op ons eigen terrein. Heeft u een groot team en wilt u liever in uw eigen instituut getraind worden? Neem dan contact op met Edith de Jong en vraag naar de mogelijkheden.