Fourtec

LightBoost zet een nieuwe standaard neer in het anti aging-segment. In samenwerking met gerenommeerde schoonheidsinstituten is een geïntegreerd behandelingssysteem ontwikkeld, dat iedere behandelaar zal fascineren.

Fourtec: vier technologieën in één concept

LightBoost zet een nieuwe standaard neer in het anti aging-segment. In samenwerking met gerenommeerde schoonheidsinstituten is een geïntegreerd behandelingssysteem ontwikkeld, dat iedere behandelaar zal fascineren. LightBoost combineert de bewezen technologieën Highvolt, Radiofrequentie en Lichtenergie (LED) in één behandeling. Het gelijktijdige gebruik versterkt de effecten om tot nóg betere resultaten te komen. Fourtec biedt dus vier innovatieve technologieën met grote synergetische voordelen:Percutane
Flow-technologie

- Verhoogt penetratie van werkstoffen
- Optimaliseert hydratatie
- Stimuleert celactiviteit
- Stimuleert gezichtsspieren
- Activeert lymfedrainage

Radio-
frequentie

- Verbetert lokale circulatie
- Activeert metabolisme
- Stimuleert collageensynthese
- Verhoogt celactiviteit
- Maakt het weefsel strakkerEnergieboost
(LED)

- Stimuleert energieproductie
- Activeert collageensynthese
- Reactiveert elastinevezels
- Gaat „ontstekingsveroudering“ tegen
- Verhoogt metabolisme

Micro stroom
technologie

- Spant de gezichtscontouren aan
- Stimuleert lymfedrainage
- Verhoogt celmetabolisme
- Activeert celfysiologie
- Verbetert bloedsomloopMask no.44 – active peptide infusion

Masker no. 44 – active peptide infusion, op een VEOCEL (Lyocell)-vezel, bevat een waardevolle combinatie van verrijkte, actieve complexen voor een effectieve rimpelbehandeling. Vooral kostbare peptiden, hyaluronzuur van de hoogste kwaliteit, belangrijke mineralen en vitamines zorgen voor de aanmaak van nieuwe collageenvezels.


VEOCEL-vezels met translucent-technologie zijn doordrenkt met actieve ingrediënten en zorgen voor een optimale interactie met de synergiën van Fourtec. Door de unieke vezelstructuur is de vochtopname en -afgifte bij VEOCEL beter dan bij synthetische vezels en katoen. Voor de behandelingen zorgt het ervoor dat de huid optimaal wordt voorzien van ons actieve peptide-infuuscomplex.Fourtec

Nieuwe technologieën gaan meestal gepaard met hoge investeringen. In dit geval niet, want je betaalt alleen als je het systeem gebruikt. Hoe is dit mogelijk? We hebben een uniek Pay-Per-Use-System ontwikkeld, waarbij je het toestel tegen een sensationeel lage instapprijs kunt gebruiken. Een berekenbaar financieringsconcept zonder risico!Voordelen Fourtec:

- Innovatieve technologie
- Uitstekende behandelresultaten
- Breed scala aan toepassingen
- Handige bediening
- Pay-per-use financiering
- Buitengewone service
- Professionele marketingondersteuning
- Deskundige training met certificaat
- Duitse kwaliteit in ontwerp en productieGratis demo of informatie?

Eerst zien, dan pas geloven natuurlijk! Vul hieronder je gegevens in en maak een afspraak voor een gratis demo. Wens je andere specifieke informatie? Ook dat kun je ons laten weten. We nemen dan gauw contact met je op.