Fourtec

LightBoost zet een nieuwe standaard neer in het anti-agingsegment. In samenwerking met gerenommeerde schoonheidsinstituten is een geïntegreerd behandelingssysteem ontwikkeld dat iedere behandelaar zal fascineren. LightBoost combineert de bewezen technologieën highvolt, radiofrequentie en lichtenergie (LED) in één behandeling. Het gelijktijdige gebruik versterkt de effecten om tot nóg betere resultaten te komen. Fourtec biedt dus vier innovatieve technologieën met grote synergetische voordelen.

Fourtec: vier technologieën in één concept

LightBoost zet een nieuwe standaard neer in het anti-agingsegment. In samenwerking met gerenommeerde schoonheidsinstituten is een geïntegreerd behandelingssysteem ontwikkeld dat iedere behandelaar zal fascineren. LightBoost combineert de bewezen technologieën highvolt, radiofrequentie en lichtenergie (LED) in één behandeling. Het gelijktijdige gebruik versterkt de effecten om tot nóg betere resultaten te komen. Fourtec biedt dus vier innovatieve technologieën met grote synergetische voordelen:Percutane
flow-technologie

- Verhoogt de penetratie van werkstoffen
- Optimaliseert de hydratatie van de huid
- Stimuleert de celactiviteit
- Stimuleert de gezichtsspieren
- Activeert de lymfedrainage

Radiofrequentie
 

- Verbetert de lokale huidcirculatie
- Activeert het metabolisme
- Stimuleert collageensynthese
- Verhoogt de celactiviteit
- Maakt het weefsel strakkerEnergieboost
(LED)

- Stimuleert de energieproductie voor een fitter en vitaler gevoel
- Activeert de collageensynthese
- Reactiveert elastinevezels in de huid
- Gaat ‘ontstekingsveroudering’ tegen
- Verhoogt het metabolisme

Micro stroom
technologie

- Spant de gezichtscontouren aan
- Stimuleert lymfedrainage
- Verhoogt het celmetabolisme
- Activeert de celfysiologie
- Verbetert de bloedsomloopMask no.44 – active peptide infusion

Masker no. 44 – active peptide infusion, op een VEOCEL(Lyocell)-vezel, bevat een waardevolle combinatie van verrijkte, actieve complexen voor een effectieve rimpelbehandeling. Vooral kostbare peptiden, hyaluronzuur van de hoogste kwaliteit, belangrijke mineralen en vitamines zorgen voor de aanmaak van nieuwe collageenvezels.


VEOCEL-vezels met translucente technologie zijn doordrenkt met actieve ingrediënten en zorgen voor een optimale interactie met de synergieën van Fourtec. Door de unieke vezelstructuur is de vochtopname en -afgifte bij VEOCEL beter dan bij synthetische vezels en katoen. Tijdens de behandelingen wordt de huid optimaal voorzien van ons actieve peptide-infuuscomplex.Fourtec

Nieuwe technologieën gaan meestal gepaard met hoge investeringen. In dit geval niet, want je betaalt alleen als je het systeem gebruikt. Hoe is dit mogelijk? Beauty2People heeft een uniek pay-per-use-systeem ontwikkeld, waarbij je het toestel tegen een sensationeel lage instapprijs kunt gebruiken. Een berekenbaar en transparant financieringsconcept zonder risico!De belangrijkste voordelen van Fourtec zijn:

- Innovatieve technologie
- Uitstekende behandelresultaten
- Een breed scala aan toepassingen
- Handige bediening
- Pay-per-use-financiering
- Buitengewone service
- Professionele marketingondersteuning
- Deskundige training met certificaat
- Duitse kwaliteit in ontwerp en productie

Gratis demo of informatie?

Eerst zien, dan pas geloven natuurlijk! Vul hieronder je gegevens in en maak een afspraak voor een gratis demo. Wens je andere specifieke informatie? Ook dat kun je ons laten weten. We nemen dan gauw contact met je op.