T-Away2

Ook al verzorg je je huid goed, eet je gezond en bescherm je jezelf tegen de zon, kunnen er toch oneffenheden ontstaan. Denk aan rode adertjes (couperose), bloedblaasjes, spinachtige vaatverschijnselen (spider naevi), wratjes (fibromen), bindweefselbultjes, pigmentvlekken en rimpels.

T-Away2: snelle en veilige verwijdering van oneffenheden

Ook al verzorg je je huid goed, eet je gezond en bescherm je jezelf tegen de zon; er kunnen toch altijd huidoneffenheden ontstaan. Denk aan rode adertjes (couperose), bloedblaasjes, spinachtige vaatverschijnselen (spider naevi), wratjes (fibromen), bindweefselbultjes, pigmentvlekken en rimpels. Uiteraard op een storende en zichtbare plek, dat zul je net zien. Vervelend voor je cliënt natuurlijk. Maar eindelijk is er een uitstekende oplossing voor dit probleem: T-AWAY2!
De T-Away2 is de opvolger van de T-Away.Nieuwe
RWS-technologie

De nieuwe RWS-technologie (Radio Wave Spectrum) van de T-AWAY2 zorgt voor een milde en effectieve behandeling met spectaculaire resultaten. Vooraf gedefinieerde programma’s en een handige menustructuur maken de bediening eenvoudig en gemakkelijk te leren.

Minimale
belasting

De intensiteit, pulsduur en pulsmodulatie worden exact gecontroleerd door microprocessoren. Dit zorgt voor een zachte behandeling, met minimale weefselbelasting. De applicator raakt de huid aan, zonder haar te doorboren. Energiepulsen worden omgezet in warmtepulsen, die ongekende resultaten mogelijk maken. Bij veel indicaties zie je al na de eerste behandeling resultaat.De T-AWAY2
verwijdert

- Couperose
- Kleine adertjes
- Pigmentstoringen
- Steelwratjes en fibromen
- Spider naevi
- Ouderdomsvlekken
- Rimpeltjes en lijntjes (kuurverband)

De voordelen van
T-AWAY2

- Het is de enige technologie die de huid niet doorboort
- De behandeling staat garant voor uitstekende behandelresultaten
- T-AWAY2 verwijdert alle cosmetische huidoneffenheden
- De handige bediening zorgt voor een gebruiksvriendelijke oplossing
- Je ontvangt via Beauty2People professionele marketingondersteuning
- Je kunt rekenen op een deskundige training met certificaat
- T-AWAY2 vereist slechts korte behandelingstijden en levert snel rendement op
- De oplossing maakt gebruik van Duitse kwaliteit in ontwerp en productie
- De methode is gestoeld op 30 jaar ervaring

Gratis demo of informatie?

Eerst zien, dan pas geloven natuurlijk! Vul hieronder je gegevens in en maak een afspraak voor een gratis demo. Wens je andere specifieke informatie? Ook dat kun je ons laten weten. We nemen dan gauw contact met je op.