BTS2

Voor een zichtbaar jongere, strakkere en mooiere huid

Gedocumenteerd door talrijke studies van werkzaamheid

BTS2 is ons nieuw ontwikkelde high-end systeem voor de behandeling die uw verwachtingen zal overtreffen. We zijn er in geslaagd twee technologieën samen te brengen die gelijktijdig gebruikt kunnen worden en die elkaar versterken in werking. Hierdoor ontstaat de mogelijkheid om met de BTS2 het beste van elektroporatie, sonophoresis, mesoporatie en elektrische stimulatie in één behandeling te combineren. Voor gezichts- en lichaamsbehandelingen (optioneel).

 

Waarom kiezen voor BTS2?

Het ultrageluid apparaat werkt op verschillende frequenties, (80 kHz en 1 mHz) en is daardoor in staat om grotere actieve ingrediënten/ moleculen in te sluizen in de diepere weefsellagen. Daarnaast kan er nu met twee transducers tegelijkertijd gewerkt worden voor een intensievere behandeling en om tijd te besparen.

 

De tweede technologie die we gebruiken is geïmporteerd uit de medische high – voltage (Hoogvolt). Voor de gebruiker vergeleken met traditionele vormen van stroom heb je nu een veel breder scala van toepassingen. De hoogvolt kan ook worden gebruikt in het gevoelige gezichtshuid gebied. En kan zelfs bij tandheelkundig metaal gebruikt worden want het geeft geen vervelende bijwerkingen zoals metaalsmaak in de mond of huidirritatie. Hierdoor ontstaat de mogelijkheid om met de BTS2 het beste van elektroporatie, sonophoresis, mesoporatie en elektrische stimulatie en microdermabrasie in één apparaat. Voor gezichts- en lichaamsbehandelingen (optioneel).

 

Het resultaat: uiterst effectieve behandelingen met onmiddellijk effect voor direct zichtbare resultaten. De BTS2 is in te zetten in kuurvorm maar is ook heel goed los in te zetten in vele behandelingen. Je bent van harte welkom voor een gratis proefbehandeling. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

 

Couperose

Rimpels

 

Voor behandeling

 

Na behandeling

 

Voor behandeling

 

Na behandeling