T-AWAY2

Verwijder veilig en snel alle cosmetische huidoneffenheden

Doeltreffend

De T-AWAY2 is een technologische ontwikkeling voor het verwijderen van cosmetische huidoneffenheden. De nieuwe RWS (Radio Wave Spectrum) technologie zorgt voor een milde en effectieve behandeling die spectaculaire resultaten geeft. Vooraf gedefinieerde programma’s en een handige bediening van het menu maken de bediening eenvoudig en gemakkelijk te leren. De uitgang van het systeem met betrekking tot de intensiteit en pulsduur en modulatie van de puls spectrum puls wordt precies gecontroleerd door microprocessoren. Dit zorgt ervoor dat de behandeling een zeer zachte behandelingen is met minimale weefsel belasting. Met deze techniek kunt u bij veel indicaties al bij de eerste behandeling zichtbare resultaten te leveren.

 

Waarom kiezen voor T-AWAY2

Ten opzichte van de vorige T-AWAY heeft de T-AWAY2 dus niet alleen een modern design gekregen. De techniek is ook aanzienlijk verbeterd en uitgebreid. Dat betekent dat u meer indicaties kunt behandelen. Bovendien zijn de instelmogelijkheden verder uitgebreid en versimpeld. Voor elke indicatie is een specifiek programma voorhanden. Alle behandelingen zijn weefselvriendelijk, doorboren de huid niet en zijn meestal pijnloos. Voor de behandeling van rimpels en lijntjes is er een RF-unit (Radio Frequent) in het systeem geïntegreerd.

 

De T-AWAY2 verwijdert

• Couperose

• Kleine adertjes

• Pigmentstoringen

• Steelwratjes en Fibromen

• Spider Naevus

• Ouderdomsvlekken

• Rimpeltjes en lijntjes (kuurverband)

 

De T-AWAY2 is in Duitsland ontworpen en vervaardigd. Met Duitse precisie en kwaliteit met de knowhow van meer dan 30 jaar van de medische technologie. Door zijn veelzijdige inzetmogelijkheden en zeer korte behandeltijden is de tijd waarin u de T-AWAY2 terug verdient extreem kort, maar dat rekenen wij graag een keertje persoonlijk voor je voor.

 

Natuurlijk kun je zelf de T-AWAY2 proefbehandeling ondergaan bij ons op kantoor; neem dan contact met ons op.

Bloedblaasje

Fibroom

 

Voor behandeling

 

Na behandeling

 

Voor behandeling

 

Na behandeling