• Voor doelgerichte behandelingen van cosmetische probleemgebieden

    The Skin Concept

The Skin Concept

Het perfecte systeem dat indruk maakt door effectiviteit en eenvoud

Doelgerichte behandelingen

The skin concept – is speciaal ontwikkeld voor doelgerichte behandelingen van cosmetische probleemgebieden. Deze moderne productlijn met haar efficiënte ingrediënten in combinatie met betrouwbare actieve bestandsdelen is gebaseerd op onderbouwde bevindingen uit de medische wetenschap en jarenlange ervaring in de cosmetische wereld. Het unieke productsysteem – The skin concept – is ontwikkeld met intelligente actieve bestandsdelen in een gebruiksvriendelijk huidverzorgingsconcept. Verschillende producten voor dag en/of nacht, man of vrouw, jongere of oudere huid worden overbodig met The skin concept en haar manier van functioneren.

 

In te zetten bij apparatuur

Sommige van deze producten zijn uiterst geschikt voor het gebruik bij ultrageluid of radiofrequent behandelingen. Andere worden dan weer gebruikt in het instituut zelf of als thuisverzorging. Dit voor klanten die zoeken naar de meest geschikte oplossing voor hun huidproblemen met producten die hun huidbeeld jonger, zachter en stralender maakt. Om aan de moderne cosmetische vraag te voldoen heeft The skin concept de brug geslagen tussen ongeëvenaarde directe effecten en verbluffende langdurige resultaten voor de huid.

 

Ben jij schoonheidsspecialiste of huidtherapeute?

Ontdek dan wat The skin concept voor jouw bedrijf kan betekenen en vul onderstaand formulier in, zodat we spoedig contact met u kunnen opnemen. The skin concept bevat professionele producten die u kunt inzetten bij uw ultrageluid en of RF behandeling, zonder startorder, maar los te bestellen, wil je meer informatie neem dan zeker contact met ons op.