Trainingen

& Workshops

Uiteraard organiseert The Anti-aging Company® Beauty2People intensieve inscholingen voor de apparatuur en productlijnen.

Trainingen zijn belangrijk om optimaal rendement te halen uit de producten en om met apparatuur veilig en effectief te kunnen werken. In de trainingen besteden we ook aandacht aan omzet bevorderende verkooptechnieken. Na het volgen van iedere training ontvang je een certificaat.

Ben je een bestaande depositair(e) van ons, kun je alle data zien en jezelf inschrijven via het online klanten portaal.

Ben je nog geen bestaande klant en zou je graag een training willen volgen bij ons, neem dan op werkdagen tussen 9-17 uur contact met ons op via: 010 – 266 78 78 of 24/7 via info@beauty2people.nl

Word jij een HydroPeptide Gene-ius?

Maak de zes trainingen compleet af en wordt een HydroPeptide Gene-ius.

Bij voltooiing van alle trainingen ontvang je certifica(a)t(en) en de HydroPeptide Gene-ius Speld.

 

HydroPeptide Introductie & product Kennis
level 1 (dagtraining)

De perfecte HydroPeptide introductie of opfriscursus. Deze training heeft betrekking op de merkfilosofie van HydroPeptide en de belangrijkste eigenschappen, evenals de mogelijkheid om elk HydroPeptide-product zelf te ervaren; praktijkgericht.

 

HydroPeptide Geavanceerde ingrediënten en wetenschap
level 2 (3 uur)

Graaf dieper in HydroPeptide door de belangrijkste ingrediënten afzonderlijk te onderzoeken en meer te leren over de wetenschap van
epigenetica; de basis van ieder HydroPeptide-product en de toekomst
van anti-aging huidverzorging.

 

HydroPeptide Key Facial Treatments
level 3 (dagtraining)

Deze dagtraining geeft u een grondig overview van HydroPeptide´s 6 meest populaire gezichtsbehandelingen en omvat de mogelijkheid
voor elke deelnemer om een HydroPeptide-behandeling uit te voeren en zelf te ervaren.

 

HydroPeptide Intakegesprek & Huid analyse
level 4 (4 uur)

Geen behandeling zou moeten beginnen zonder een grondig consult en huidanalyse vooraf. Leer de HydroPeptide-methode en verhoog uw
zelfvertrouwen, behandelresultaten en productverkoop.

 

HydroPeptide Product & Behandeling; afgestemd op de cliënt
level 5 (3 uur)

Leer hoe u verder kunt gaan dan de basis bij het combineren van HydroPeptide-producten om een gepersonaliseerde behandeling te verzorgen en maximale resultaten voor uw klant te behalen.

 

HydroPeptide Presenteert; de service van het verkopen
level 6 (3 uur)

Verkoop biedt iedereen voordelen; de schoonheidsspecialiste, de
salon / spa, maar vooral ook de client(e). Ontdek waarom uw service pas
echt is afgelopen als u de juiste producten voor thuis heeft aanbevolen
en hoe de verkoop kan veranderen van intimiderend naar een waardevol
onderdeel van uw service


HydroPeptide Mastertraining

Voor de Engelstalige Mastertraining komen dr. Neil Kitchen (expert in DNA) overvliegen vanuit de USA. In iedere mastertraining diepen we een nieuw onderwerp uit.

Hyamatrix® Type: 1st level Master Class Education

Injection Free Hyaluron Plastic Treatment

 • Medische roots van de Hyamatrix technologie
 • De beste methoden om hyaluronzuur in de huid te brengen
 • Innovatieve cosmetische technologie
 • De belangrijkste bioactieve ingrediënten in onze producten
 • Dertien professionele producten voor salonbehandelingen, hun ingrediënten en effecten
 • Voor en na foto’s, voorbeelden van huidproblemen en oplossingen
 • Vier Hyamatrix handleidingen voor salonbehandelingen
 • Hyamatrix handleiding voor de 7 verkoopproducten

 

Hyamatrix® Type: 2nd & 3rd level Education

Hexamatrix Mimic Wrinkles Treatment

 • De details van gentechnologie (recombinant EGF)
 • Huidaandoeningen veroorzaakt door veroudering (littekens, huidverslapping, hyperpigmentatie, hyperkeratosis)
 • Nieuwe bioactieve ingrediënten in onze producten
 • De belangrijkste bioactieve ingrediënten in onze producten
 • Twee nieuwe professionele producten voor salonbehandelingen, hun ingrediënten en effecten
 • Voor en na foto’s, voorbeelden over huidproblemen en oplossingen
 • Een Hyamatrix handleiding voor salonbehandelingen

Biomatrix 1 step regeneration

 • De technologie achter nanostructuur (fotopolymerisatie)
 • Mimische spieren die de gezichtsuitdrukking bepalen
 • Nieuwe bioactieve ingrediënten in onze producten
 • De belangrijkste bioactieve ingrediënten in onze producten
 • Twee nieuwe professionele producten voor salonbehandelingen, hun ingrediënten en effecten
 • Voor en na foto’s, voorbeelden van huidproblemen en oplossingen
 • Twee Hyamatrix handleidingen voor salonbehandelingen

 

 

Emotion SkinCare de droge huid specialist

Op zoek naar een formule die ‘biocompatible’ is met de huid, hebben de wetenschappers van het Italiaanse merk Emotion het ESU biocomplex® ontwikkeld. In deze training ontdek je wat de droge huid wérkelijk nodig heeft en hoe de huid reageert op deze unieke basiscrème van Emotion. Je leert de producten en het verhaal van Emotion kennen.

 

Emotion training voor gevorderden

Voor wie is welk product geschikt? Door de juiste huidobservatie weet je alles. Je leert de juiste vragen te stellen in het perfecte intakegesprek. Zo adviseer je ook moeiteloos het juiste Emotion product.


Succes training

Een tweedaagse intensieve training voor de ondernemende anti-aging specialist. Waarom ben je schoonheidsspecialist geworden, welke cliënten wil je in je instituut, hoe bereik je die doelgroep? Is verkopen echt moeilijk? Trainster Edith de Jong motiveert jou met haar aanstekelijke enthousiasme.

Theorietrainer: Edith de Jong

Schoonheidsspecialist Edith de Jong is hét gezicht van Beauty2People en al sinds haar 16e werkzaam in de cosmetica. Zij is uitstekend op de hoogte van de laatste wetenschappelijke inzichten in cellulaire gezondheid en deelt haar kennis graag met jou.

 
 

Trainer praktijk & theorie: Ida van Weverwijk

Ida van Weverwijk heeft al meer dan 25 ervaring in de cosmetica branche, in sales en trainingen. Haalt veel plezier uit het coachen en verkoop stimulerende trainingen. Werkzaam sinds 2019 bij Beauty2People. Ida’s grootste passie is werken met huid verbeterende merken en daar de beste resultaten uit te halen.

 
 

Trainer praktijk & theorie: Rian Peeters

Rian Peeters is gediplomeerd schoonheidsspecialist met uitgebreide ervaring in diverse instituten. Werkzaam sinds 2008 bij Beauty2People en inmiddels ruim 10 jaar ervaring op het gebied van sales en trainingen.

 
 

Externe trainer: Ahmet Turkkani

Ahmet zit al vanaf 1996 in het vak en is ooit begonnen in de parfumerie. Na de opleiding schoonheidsspecialist heeft hij zich verder gespecialiseerd en heeft diverse specialisaties binnen de schoonheidsverzorging behaald.
De huid en de behandelmogelijkheden ervan intrigeerden hem en vooral het overdragen van zijn kennis is zijn passie.

Momenteel is hij freelance internationaal trainer voor diverse vooraanstaande merken en heeft in het breedste zin alle vaardigheden om kennis over te dragen en mensen te enthousiasmeren. Daarnaast oefent hij volop zijn uit de hand gelopen hobby: permanent make up. Trainingen die Ahmet geeft staan bekend om de heldere uitleg en het begrijpelijk maken van de (soms) ingewikkelde materie. Beauty2people wil schoonheidsspecialisten de mogelijkheid geven om kennis te vergaren en heeft hiervoor trainingen georganiseerd die Ahmet zal gaan verzorgen. Wil je ook je kennis updaten en inzichten krijgen over de allernieuwste behandelmogelijkheden?

 
 

Externe trainer: Saskia Florijn

Oprichter/eigenaar van SkinFood CENTER en daarnaast voedingswetenschapper, opgeleid aan de Wageningen Universiteit. Tijdens haar vijfjarige opleiding Humane Voeding heeft zij zich gespecialiseerd in de relatie tussen voeding en voeding-gerelateerde ziekten. Zo ontstond ook haar interesse in de huid.

Inmiddels al ruim 22 jaar schoonheidsspecialiste, maar daarbij voeding altijd een rol laten spelen. Goede voeding zorgt voor een gezond lichaam en een gezonde huid; zij zag dan ook dat haar opgevolgde voedingsadviezen een mooier resultaat opleverde waarbij zij het belangrijk vond om daarbij het werkelijke wetenschappelijke verhaal te vertellen.
De relatie tussen voeding en huidconditie, en nog meer het effect van voeding op huidveroudering, wordt intensief onderzocht door wetenschappers. Middels de cursus krijg je inzicht in welke relatie voeding met de huid heeft, wat tekorten of een overschot met de huid doen en of een gezond voedingspatroon voldoende is of dat suppletie nodig blijkt.

Het uiteindelijke doel is dat je jouw klanten beter van dienst kunt zijn in het gezond krijgen en houden van de huid van binnenuit. Je gaat merken dat voedingstips en huidverzorging prima samengaan en elkaars werking versterken!

Locatie

Je bent voor al onze trainingen welkom in onze compleet uitgeruste trainingsruimte in Capelle aan den IJssel.

Duurt de training een hele dag, dan verzorgen wij een gezonde lunch voor jou en je model. Parkeren is gratis. Heb je een groot team en wil je graag een privé-training?

Vraag dan Edith de Jong naar de mogelijkheden.