Actueel

Er gebeurt genoeg bij Beauty2People! Of het nu gaat om een nieuwe medewerker, een productinnovatie of een mooie marketingactie waarvan jij gebruik kunt maken. Op deze pagina ben je altijd op de hoogte van de laatste actualiteiten.

ActueelDr. Spiller kiest voor Beauty2People

1 Februari 2024


De vraag naar huid verbeterende cosmetica met respect voor de natuur groeit hard. Daarom is Edith de Jong van Beauty2People heel blij dat zij het populaire professionele merk Dr. Spiller in haar assortiment mag opnemen. Dr. Spiller Pure SkinCare Solutions biedt innovatieve huidverzorging – naar het voorbeeld van de natuur. Het motto van het zestig jaar oude familiebedrijf is het ondersteunen van de huid in haar natuurlijke functies en ermee werken in plaats van ertegen. De huidverzorging van Dr. Spiller wordt ontwikkeld en geproduceerd in eigen laboratoria in Zuid-Duitsland. De experts vertrouwen op hun Beierse oorsprong: helder bronwater, natuurlijke essences en krachtige, pure ingrediënten vormen de basis van de formules. Dat zorgt voor overtuigende resultaten: een mooie, gezonde en uitgebalanceerde huid.


Dr. Spiller maakt drie prachtige series:

  • Dr. SPILLER BIOMIMETIC: professionele huidverzorging, die al meer dan 60 jaar wordt gebruikt door schoonheidsspecialisten en in spa’s. Voor elk huidtype en elke huidconditie heeft Dr. Spiller een passende oplossing met als eis: ‘never settle for less’. Jaarlijks valt een product van Dr. Spiller in de prijzen, in 2023 won de Peptide Performance Eye & Lip Cream de BEAUTY FORUM Stars Award.

  • “MANAGE YOUR SKIN” richt zich op de moderne en zelfbewuste man van vandaag, die goed voor zichzelf zorgt.

  • TRAWENMOOR is eind 2022 gelanceerd: een geweldige, puur biologische lijn (met Cosmos Organic keurmerk), voor apotheken, luxe winkels en trendy spa's en schoonheidscentra. De serie helpt veroudering vertragen met behulp van ‘turf’ uit het Haselberger Moor, een gecertificeerd geneeskrachtig moeras in Oostenrijk. De producten zijn rijk aan humuszuren, met krachtige antioxiderende en ontstekingsremmende effecten.


Dr. Spiller wordt in meer dan veertig landen verkocht en heeft al jarenlang veel fans in Nederland. De directie van Dr. Spiller vindt in Beauty2People een betrouwbare, resultaatgerichte partner, die zich richt op de groei en ontwikkeling van de schoonheidsinstituten in Nederland en België die het merk voeren. Beauty2People selecteert en levert alleen high-end cosmeceutical-merken, waarmee schoonheidsspecialisten zich kunnen onderscheiden. Na de succesvolle merken Hydropeptide, Emotion Skin Care en Estime & Sens kwam ook Dr. Spiller door de strenge kwaliteitscontrole van Beauty2People: producten die zijn gebaseerd op bewezen technologie.


Nieuwjaarsevent Beauty2People


Afgelopen 22 januari 2024 hebben we ons jaarlijkse Beauty2People Nieuwjaarsevent georganiseerd op een prachtige locatie “landgoed Salentijn te Nijkerk”.


Naast een gezellige lunch, een programma vol met presentaties en natuurlijk de plannen van onze merken gelanceerd.


Beauty Award

19 januari


Als troste sponsor van de vak prijs de Beauty Award zijn afgelopen 19 januari de genomineerde bekend gemaakt. Hoe leuk is het dat er 4 salons zijn genomineerd die werken met één of meerdere merken van Beauty2People.


  • Saartje Hoeks van HuidBalans
  • Priscilla Reijnders: Magnifique
  • Carmen van Leijden The Center of Beauty
  • Nicolle Wieme Natural Beauty

Wij wensen iedereen die meedoet natuurlijk veel succes! Wees nu al trots want jullie behoren allemaal al bij de Top 3 schoonheidssalons van Nederland!


Masterclass HydroPeptide

Afgelopen 8 februari hebben wij ons tweede grote event van 2023 georganiseerd, de Masterclass van HydroPeptide met dr. Neal Kitchen.
Dr Neal Kitchen is de grondlegger van HydroPeptide producten. Dr. Neal probeert ieder jaar wel naar Nederland te komen om onze klanten van HydroPeptide alles te leren over peptiden, nieuwe producten, technieken etc.
Het was een succesvolle dag waar veel animo voor was.Nieuwjaarsevent voor onze klanten

Afgelopen 16 januari hebben wij een Nieuwjaarsevent georganiseerd voor al onze klanten. De dag stond in teken van presentaties over de toekomst van cosmetica, lezing van NetBeauty over Social Media campagnes, de Glowing SkinMaster was aanwezig en natuurlijk de lanceringen van nieuwe producten die we gaan krijgen in 2023 van onze prachtige merken.
Onder het genot van een driegangen diner en de dag is afgesloten met een leuke goodybag.


Opening nieuwe pand

31 oktober was het zover, wij gaven een Face’je voor onze klanten.
Naast natuurlijk ons nieuwe pand, waren er diverse activiteiten zoals een lezing van een kleurenspecialist, was er een visagist aanwezig om de make-up op te frissen zodat je nog mooier op de foto kon, waren er verschillende demonstraties en is Sasja geïntroduceerd als onze nieuwe commerciële directeur en hebben wij een nieuw merk gelanceerd, dit alles onder het genot van heerlijke hapjes en drankjes. Kortom het was een heerlijke dag.


Beauty2People & Ruby and Rose

In 2005 begon Edith de Jong haar bedrijf Beauty2People. In 16 jaar tijd is dit bedrijf uitgegroeid tot een van de belangrijkste leveranciers op het gebied van huidverbeterende producten en apparatuur voor schoonheidsinstituten door heel Nederland.
Edith- “Onlangs is ons bedrijf vanwege de enorme groei verhuisd naar een grotere locatie in Moordrecht”. Voor de opening van het nieuwe pand leek het ons een mooi idee om in plaats van bloemen of andere attenties, een donatie voor een goed doel te vragen aan onze genodigden. Voor mij persoonlijk was het al snel duidelijk dat het de Ruby and Rose stichting moest worden omdat ik mijn moeder, Cock de Jong, heb verloren aan de gevolgen van eierstokkanker.
De diagnose werd vastgesteld in december 2009 en een jaar later, op 27 december 2010, is zij op 67-jarige leeftijd overleden.
Omdat wij in een branche werken waar overwegend vrouwen werkzaam zijn en omdat eierstokkanker de ‘silent lady killer ‘is, willen wij op deze manier extra aandacht vragen voor deze ziekte.
https://www.rubyandrose.nl/word-donateur/donatiepagina/donatiepagina-beauty2people


Wij gaan verhuizen!

Alweer een tijdje terug kreeg onze huisstijl een metamorfose. Nu krijgen we zelfs een nieuw huis: een schitterend pand, even verderop in Moordrecht. Daar zijn we helemaal klaar voor de toekomst, met top faciliteiten voor ons kantoor en trainingen!
Ons nieuwe adres per 27 september is: Westbaan 220, 2841 MC te Moordrecht.


Onze nieuwe huisstijl!

Dat is een heel ander gezicht, hè? Voor de verandering zijn we zelf eens naar de schoonheidsspecialist geweest. Het resultaat zie je: een nieuwe huisstijl met een nieuw logo en een nieuwe website. Wat vind je ervan? B2P is en blijft Beauty2People, want een mooie huid komt van binnenuit. Maar die 2 is eigenlijk net zo goed een hart. Voor schoonheid, voor mensen en vooral voor jou: de specialist. Tot snel, we kunnen niet wachten om je meer te laten zien!Gratis demo of informatie?

Eerst zien, dan pas geloven natuurlijk! Vul hieronder je gegevens in en maak een afspraak voor een gratis demo. Wens je andere specifieke informatie? Ook dat kun je ons laten weten. We nemen dan gauw contact met je op.