Trainingen voor jou

Je maakt de meeste impact met onze apparaten en productlijnen, als je ze door en door leert kennen. Daarom bieden we voortdurend trainingen aan, zowel online als offline. Daarin leer je optimaal rendement te halen uit de producten en ze veilig en effectief te gebruiken. En niet onbelangrijk: We besteden ook aandacht aan je verkoop skills, om je omzet een mooie boost te geven!

Training

Kwaliteit, plezier, aandacht én resultaat. Daar draait het om in ons gevarieerde aanbod van trainingen. Zo kan jij jouw klant het beste advies geven en de mooiste behandelingen. Na het volgen van iedere training ontvang je een certificaat. Ben je depositair van ons, dan vind je alle trainingsdata in het online klantenportaal. Daar kun je je meteen inschrijven.

Na het volgen van iedere training ontvang je een certificaat. Ben je depositair van ons? Dan vind je alle trainingsdata in het online-klantenportaal. Daar kun je je ook meteen inschrijven.


Boek nu een training!

Ben je nog géén klant en zou je graag eens een B2P-training willen volgen? Neem op werkdagen tussen 9-17 uur contact met ons op via: 010 – 266 78 78, of: info@beauty2people.nl.Gratis demo of informatie?

Eerst zien, dan pas geloven natuurlijk! Vul hieronder je gegevens in en maak een afspraak voor een gratis demo. Wens je andere specifieke informatie? Ook dat kun je ons laten weten. We nemen dan gauw contact met je op.